“Ik ben een realist en vertel de cliënt hoe zijn zaak ervoor staat. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden om vooruitgang te boeken en wil daarom altijd het beste uit een zaak halen.”

Mr. Zefanjo Nahar

Advocaat

Profiel

Mr. Zefanjo Nahar (1984) is geboren en getogen in Amsterdam. Hij is voordat hij advocaat werd een periode als gerechtssecretaris werkzaam geweest op de strafsectie bij het Gerechtshof Amsterdam. Hierdoor heeft hij naast zijn kennis en ervaring in de strafrechtadvocatuur tevens belangrijke kennis opgedaan binnen de rechterlijk macht.

Begin 2012 is mr. Nahar beëdigd tot advocaat en in dienst getreden bij Advocatenkantoor Roethof te Amsterdam. Hier heeft hij zich verder gespecialiseerd in het strafrecht en tot februari 2015 vele personen in alle fasen van het strafproces bijgestaan.

Vanaf april 2015 was mr. Z. Nahar als oprichter en strafpleiter werkzaam bij Nahar & Van Wijk Advocaten. Vervolgens heeft hij na beëindiging van deze samenwerking in oktober 2017 Advocatenkantoor Nahar opgericht.

Zijn strafrechtspecialisme strekt zich uit over het gehele strafrecht. Hieronder vallen strafzaken bestaande uit diefstal, heling, fraude, geweldsmisdrijven, drugszaken, witwassen, mensenhandel, zedendelicten, moord en ontnemingszaken. Tevens heeft hij ervaring in bestuursrechtelijke zaken. Hij analyseert zaken, bedenkt strategieën om zo het optimale resultaat uit zichzelf, de zaak en de cliënt te halen. Hij is een echte doorzetter.

Mr. Nahar heeft de Leergang Specialisatie Strafrecht aan de VU Law Academy met succes afgerond. Tevens is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Mr. Z. Nahar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

– Strafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.